Over Ella

Wat is kunst?

Kunst is het resultaat van gedachten omgezet in zintuigelijke waarnemingen. Kunst komt uit de gedachten van de kunstenaar en het is aan de toeschouwer om te bepalen hoe het wordt waargenomen.

Mijn naam is Ella Kuppens en ben getrouwd met Bob Spijkers. Samen hebben we 3 lieve kids Tara, Didi & Raff.

Waarom…al mijn leven lang ben ik bezig met tekenen, schilderen en graveren. Vooral portretten van mensen hebben mijn interesse. Al meer dan 6 jaar volg ik een opleiding bij een hele goede portretschilder om het vak onder de knie te krijgen.

Uiteraard heb ik als kunstenaar altijd de droom gehad om een eigen atelier te hebben en nu is mij de kans geboden om dit te realiseren. In het atelier bij mij aan huis zou ik ook graag anderen willen inspireren en enthousiast maken om creatief bezig te zijn met kleuren,toonwaarden en verf. Graag wil ik iedereen leuke vrolijke workshops en kinderfeestjes aanbieden.

Onder begeleiding van mij kunnen de kids mooie werkstukken maken maar uiteraard kunnen ze ook zelfstandig werken aan hun een eigen ideeën. Hebben jullie er ook zin in…dan neem maar snel contact met me op!

Neem contact op