Over Ella

Wat is kunst?

Kunst is het resultaat van gedachten omgezet in zintuigelijke waarnemingen. Kunst komt uit de gedachten van de kunstenaar en het is aan de toeschouwer om te bepalen hoe het wordt waargenomen.

Mijn naam is Ella Kuppens en ben getrouwd met Bob Spijkers. Samen hebben we 3 lieve kids Tara, Didi & Raff.

Waarom…al mijn leven lang ben ik bezig met tekenen, schilderen en graveren. Vooral portretten van mensen hebben mijn interesse. Al ruim 10 jaar volg ik een opleiding bij een hele goede portretschilder om het vak onder de knie te krijgen.

Bij mij aan huis heb ik een eigen atelier waar ik niet alleen zelf in werk maar ook cursussen en workshop geef voor volwassenen en voor kinderen. Op deze manier kan ik andere ook inspireren en enthousiast maken om creatief bezig te zijn met het (portret)schilderen.

Heb je ook zin in het experimenteren met verf en het leren van de technieken neem dan een kijkje op deze website of neem contact met me op!

Neem contact op